Όροι Χρήσης

 

Όροι χρήσης
Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα!
Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν!
Όποια πληροφορία εισάγετε εδώ, θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει. Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε, ή να μας στείλετε email.

 

Γενικοί Όροι
Το astronhome.gr  είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 0.Ε.που εδρεύει στην Αθήνα στο Σύνταγμα.
Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του astronhome προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

 

 

Υπαναχώρηση - επιστροφές προϊόντων 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει καταστραφεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@astronhome.gr ή τηλεφωνικά στο 210 3224391.Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο χρήστης που επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του πρέπει να μας ενημερώσει σχετικά είτε τηλεφωνικά (2103224391) είτε με e-mail στο info@astronhome.gr. Εάν το αίτημα γίνει πριν την αποστολή της παραγγελίας, δεν υπάρχει κανένα κόστος για τον πελάτη. Εάν έχει προηγηθεί η αποστολή θα επιβαρυνθεί το μεταφορικό κόστος (εκτός εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας)  

Στοιχεία εταιρείας

Επωνυμία: Καραγιάννης Ο.Ε..  Έδρα: Ζωοδόχου Πηγής 55-57 Βύρωνας      Υπ/μα:Βουλής 4 Σύνταγμα   Α.Φ.Μ: 081681069  Δ.Ο.Υ: Βύρωνα 

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας

Η επιδίωξη μας σταθερά είναι να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του καταναλωτή. Για αυτό το λόγο αξιολογούμε συνεχώς τις διαδικασίες μας. Σημασία όμως τελικά έχει η γνώμη του χρήστη, για αυτό ξεκινάμε σε συνεργασία με ανεξάρτητη αξιόπιστη εταιρεία διαδικασία αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Στα πλαίσιο της αξιολόγησης ενδέχεται να λάβετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας e-mail που θα σας ζητάει να βαθμολογήσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκ μέρους μας. Θα μας ενδιέφερε πολύ να απαντήσετε στο σχετικό e-mail και να κρίνετε τις υπηρεσίες μας με αντικειμενικό τρόπο (είτε θετικά είτε αρνητικά). Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε καταχρηστικά το παραπάνω όρο στέλνοντας ενημερωτικά email ή μηνύματα με εμπορικό περιεχόμενο που ξέρουμε πόσο ενοχλητικά είναι εάν δεν τα έχουμε επιλέξει. 


Καθυστέρηση παραγγελίας 

 Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Ευθύνη

 To astronhome δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

 

Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας πελάτου:

Το astronhome προωθεί τις συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών καρτών, στο σύστημα ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. To astronhome για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, δεν αποθηκεύει / διατηρεί καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα στους διακομιστές του. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη / δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, διέπεται από τους όρους συναλλαγής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ αντίστοιχα.

 

 

 Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

  .Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το astronhome.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το astronhome.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το astronhome.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Το astronhome διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Δεσμευόμαστε ότι τα όποια προβλήματα μπορούν να προκύψουν σε κάποια συναλλαγή θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον καταναλωτή στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και του αμοιβαίου συμφέροντος. Σε οποίο πρόβλημα προκύψει σε κάποια μεταξύ μας συναλλαγή θα θέλαμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό. 
 

http://opencart1564.01.icop-demo.gr/image/data/pdf-test.pdf