Τρόποι Αποστολής

Αμέσως μόλις κάποιος εκπρόσωπος μας πάρει την παραγγελία σας θα λάβετε ενημερωτικό email που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι σε στάδιο συλλογής και συσκευασίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

- Αποστολή με courier ή μεταφορική:Αναλόγως του όγκου και του βάρους των προιόντων καθώς και του σημείου παράδοσης,θα επιλεγεί ο κατάλληλος τρόπος αποστολής.

1ος τρόπος αποστολής:Δέματα μέχρι 4 κιλά και όγκου 25χ35χ25εκ. έρχονται στην πόρτα σας με απόλυτη ασφάλεια με αναγνωρισμένη συνεργάτη μας εταιρεία courier.Το δέμα με σύγχρονα μέσα παρακολυθείται από εμάς μέχρι να φτάσει στα χέρια σας.Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για διευκόλυνσή σας με χρέωση 1,90€.

2ος τρόπος αποστολής:Μεγαλύτερα,βαρύτερα δέματα(π.χ.σερβίτσια)αφού εξοφληθούν είτε παραδίδονται από εμάς (σε ασφαλή κιβώτια αμπαλαρισμένα) στον ανάλογο συνεργάτη μεταφορική της περιοχής σας ειτε παραλαμβάνει ο πελατης απο το φυσικό κατάστημα .Είμαστε υπεύθυνοι να φθάσουν ακέραια στα χέρια σας με τον ευκολότερο τρόπο για εσάς.Με αυτόν τον τρόπο δεν παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής,έχει προηγηθεί εξόφληση της παραγγελίας.

 

 -Μεταφορικό μέσο της εταιρείας μας: Επιλογή κυρίως για ευπαθή προϊόντα και μόνο εντός λεκανοπεδίου Αττικής

Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται από το κατάστημά μας, παραμένουν ετοιμοπαράδοτες για διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών (από την ημέρα που τηλεφωνικά ή με mail έχουμε ειδοποιήσει για την παραλαβή του εμπορεύματος), μετά το πέρας των οποίων ακυρώνονται.
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες άνω των 99 €, εντός Αθηνών, αποστέλλονται δωρεάν

         Εντός λεκανοπεδίου Αττικής: χρέωση 4,90 €   

         Υπόλοιπη Ελλάδα:  6,90 €                                                                                                                  


Χρόνος Παράδοσης Προϊόντος:
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται εντός Αττικής σε 3 - 5 εργάσιμες και εκτός Αττικής, σε 5 -10 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή της.